Billiga webbhotell – SurftownSurftown är ett av de bättre webbhotellen på internetBilliga webbhotell behöver utveckla en smart affärsplan. Detta är ett måste för att de skall kunna erbjuda kvalitativa tjänster till låga eller mycket låga priser. Surftown har utan tvekan en mycket bra affärsplan! Vad sägs om 10kr per månad för vad de kallar deras ”Avancerat” paketet. Detta betyder med andra ord 84 % rabatt. Men vad döljer sig under ytan? Inget annat än mycket webbhotell för pengarna. Surftowns billiga webbhotell har precis som Hostgator mottagit flera priser och håller måttet inom funktionalitet, drifttid samt support.

Ett billigt webbhotell paket hos Surftown erbjuder 20GB utrymme, 50GB trafik samt plats för 10 domäner. Detta betyder att du som kund kan driva 10 helt unika webbplatser i ett och samma paket. Många andra billiga webbhotell erbjuder inte mer än en domän.

Nu kanske du undrar om 50GB trafik verkligen räcker? Det beror helt på vad du vill åstadkomma men för de allra flesta räcker det gott och väl. Om du t.ex. har en hemsida med 250KB innehåll (använder detta som en genomsnittlig referens) räcker ditt konto till 250 000 besökare per månad. Vilket är riktigt mycket! Förresten är denna webbsida du nu befinner dig på, hostad på Surftown.

Funktionalitet betyder allt!

Gällande funktionalitet samt utbud, erbjuder Surftowns billiga webbhotell följande funktioner:

  • Välj mellan Linux eller Windows – Vanligast är att man väljer Linux.
  • 30 dagars öppet köp – Få tillbaks pengarna om du inte är nöjd.
  • Du får automatiskt 650 kr i Google Adwords pengar, dvs. 650 kr att spendera för att få besökare till din hemsida.
  • Obegränsat antal e-post adresser.
  • Du kan köpa till VIP kundservice om du behöver extra support.
  • Användarvänligt Hemside program för att enkelt skapa hemsidor.
  • Välj mellan PHP eller ASP.net med mera.

Den känslan vi fått av surftowns billiga webbhotell är en enkelhet som medföljer efter att registrering blev klar. Det finns inga komplex menyer, domänhantering är enkel och man kommer snabbt igång.

Stabilt webbhotell drift

Serverparken som driver surftowns billiga webbhotell finns placerad i Reston, Virginia samt i Köpenhamn. Hårdvaran består av kraftfulla IBM X-Series servrar samt fem stycken 1000 Mbit redundanta fiberoptik anslutningar. Även kylningen drivs redundant. Surftown verkar aldrig sova, då de övervakar allting 24/7, och med detta sagt, betyder det att du kan sova i lugn och ro.

Support från eliten

Vi har alltid fått svar inom en rimlig tid från supporten, visserligen har man endast som privatkund tillgång till teknisk support via e-post (telefonsupport till kundtjänst finns tillgänglig alla vardagar) men detta går att köpa till för en billig peng. Gör man detta så får man VIP support. Dock så fungerar e-post supporten jätte bra och det brukar räcka långt. Var inte heller orolig för avancerade tekniska frågor. Vi har haft sådana, och har alltid fått den support vi behöver.

Slutsatsen är att Surftowns billiga webbhotell erbjuder mycket för lite, 10 kr per månad är verkligen ingenting om man kolla på vad får för dessa 10 kr per månad.

Bland alla billiga webbhotell slår surftown alltBesök surftown nu och ta del av ett bra och billigt webbhotell som erbjuder allt