Billigt webbhotell – Hostgator webbhotellHostgator är ett renodlat webbhotell men slår resten!Hostgator är en av de allra bästa inom billiga webbhotell. De har funnits med länge och har vunnit flertal webbhotell priser såsom ”Best free website transfer service 2011” från Web Hosting Reviews och FindMyHost Editor’s Choice Award 2010 med flera (över 25 priser).

Det är ett billigt webbhotell med olika typer av paket för att kunna erbjuda något för alla. Det billigaste webbhotell paketet erbjuder obegränsad bandbredd samt obegränsat filutrymme. Notera dock att ”obegränsat” är något som används av många olika webbhotell ute på internet för att attrahera kunder. Många av dessa leverantörer kan dock begränsa hastighet eller andra resurser om kunden använder för mycket resurser. Hostgator använder inte sådana fulknep.

Gällande övriga funktionalitet erbjuder hostgator ett generöst paket även för ettbilligt webbhotellpaket:

  • Anmärkningsvärt – Stöd för både Windows och Linux – Imponerande för ett billigt webbhotell!
  • Deras portal erbjuder nästan alla verktyg du kan tänka dig för att få igång din hemsida snabbt och enkelt med CPanel.
  • Mycket enkelt att sätta upp WordPress, Joomla eller Drupal.
  • Anmärkningsvärt – Stöd för både Windows och Linux!
  • Stöd för PHP 4,5 SSH Python, Cron jobs, Ruby on Rails med mera.
  • JUST NU – 20% rabatt.

Billigare webbhotell med mycket bra Drifttid

Gällande drifttid (uptime) håller även Hostgator måttet! Med deras senaste Dual Xeon servrar kopplade till över tio internet leverantörer med kraftiga och extremt snabba internetanslutningar kan du som kund försäkra dig om att din hemsida blir snabb och åtkomlig. Webbhotellets drifttid mättes upp till över 99.7% förra året, vilket betyder att deras servrar inte var nere i mer än 10 minuter per gång. Om din internetleverantör får problem med sina servrar, får du som kund problem med din eller dina hemsidor, och således kan du tappa kunder samt förtroende av dina kunder!

Robust webbhotell med VIP Support och kundtjänst

Hostgator har inte endast bra support och kundtjänst om vi jämför med andra webbhotell. Nej, vi kan väldigt lätt hävda att deras support och service också slår många andra typer av företag (de är helt enkelt så bra). Efter att ha kollat runt lite noterade vi att andra utvärderingssidor hävdar att de har den absolut bästa supporten inom branschen. De kan gå utanför sina ramar för att hjälpa dig så mycket som det bara går.

Slutsatsen är enkel. Hostgator är bland de överst bästa webbhotellen på marknaden och de har något som passar alla kunder. Även deras avancerade paket har fått mycket bra kritik. Använd Hostgator om du söker efter ett bra och. Om något inte stämmer eller om du har kommentarer eller tips. Tips och hjälp. Gå tillbaks till föregående sida.

Testa Hostgator - ett billigt webbhotell som slår restenBesök Hostgator nu för mer information