Bra webbhotell som som glänser år efter år – BineroBra webbhotell som erbjuder vänlighet och flexibilitetVad sägs om 100 GB utrymme och 2000 GB trafik? Binero håller sig generösa år efter år och lyckas samtidigt hålla ner priserna rejält. Binero är enligt oss, om inte ett bra webbhotell utan Sveriges bästa webbhotell, och den enda anledningen till att Binero inte hamnade på andra plats är för att de är något dyrare på vår topplista.

Webbhotellet utsågs ”Bäst i test” 2009 samt 2010 av tidningen Internetworld. De har även fått flera rekommendationer av olika organisationer som t.ex. Råd och Rön.

Följande ingår i Bineros billiga webbhotell paket:

  • 100 GB utrymme samt 2000 GB trafik. Bra generöst!
  • Anmärkningsvärt – Stöd för både Windows samt Linux
  • Pengarna-tillbaka-garanti, dvs. öppet köp under 45 dagar och inga bindningstider! Vill du avsluta i förtid så får du resten av pengarna tillbaka.
  • ASP.NET 2.0/3.5 samt 4.0 och PHP 5.2.
  • Telefonsupport och E-postsupport.
  • Enkel ”one-click” installation av populära CMS system som wordpress.
  • Och mycket mer.

Binero erbjuder otroligt mycket och slår sina konkurrenter inom vänlighet och flexibilitet. Ett bra webbhotell som passar alla.

Bra webbhotell med säkerhet och redundans

Webbhotellets säkerhet och redundanta serverhall är alltid kul att prata om. De ligger placerade i Bankgirocentralens lokaler i Stockholm med VIP-skydd. Vad sägs om säkerhetsvakter som håller koll 24/7? Imponerande, eller hur! Bra webbhotell med mycket redundans; Redundanta fiberoptik anslutningar, UPS och elkraft samt generatorer ifall strömavbrott skulle inträffa. Allting övervakas, även luftfuktighet!

Support hos ett bra webbhotell

Här får du support via telefon samt e-post. Binero är ordentliga och hjälper dig så mycket det går. Om webbhotellet hade sänkt sig från 69 kr per månad till runt 40 kr per månad hade webbhotellet ansetts som ett riktigt billigt webbhotell (som samtidigt är ett riktigt bra webbhotell) av oss och placerats på andra plats eller kanske till och med på första plats.

Bra och billigt webbhotell som erbjuder flexibilitet och vänlighetBesök ett billigt och bra webbhotell - Binero