Etablerat Webbhotell – Ett & Ett1&1 är en gigant på webbhotellmarknaden. Låt mig summera! Över nio milljoner kunder med över 3000 anställda på företaget och över 40 000 aktiva servrar.

Till och börja med erbjuder de allt det vanliga som t.ex. domäner, Linux hosting, Windows hosting, dedikerade servrar med mera. Men det som vi ansåg vara anmärkningsvärt var enkelheten och oslagbara priser. Detta webbhotell är riktigt bra för nybörjare.

Deras enklaste paket hamnar på runt 200 SEK per år men vår rekommendation är att ändå läsa deras avtal nogrannt då vissa av deras tjänster kan binda upp dig under en längre tid.

Har större webbhotell sämre support? Ja, vanligtvis och 1&1 hade kunnat haft något bättre support men deras support är inte dålig utan saknar något av en mer personlig känsla som man får av ett mindre företag.

Webbhotellet har flera applikationer och inbyggda funktioner för att nybörjare skall kunna börja enkelt.

Större webbhotell har också andra stora fördelar. 1&1 har ultra kvalitativa serverahallar som endast ett så stort företag kan driva. De har också partnerkontrakt med flera stora företag vilket gynnar slutanvändaren med applikationer och tjänster. Du kan också vara säker på att företaget inte försvinner plötsligt och det alltid finns någon som kan hjälpa till om allvarliga problem skulle inträffa.

Skulle jag använda detta webbhotellet personligen? Jag kommer svara nej på denna frågan.

Om en nybörjare frågar mig om ett enkelt och väldigt billigt webbhotell att börja med, skulle jag med stor sannolikhet rekommendera 1&1.

Riktigt bra och billigt webbhotell för nybörjare

Klicka på bilden för information eller för att besöka webbhotellet